«Готую документи»: відомий тренер звернувся до Циганика і Ко, проанонсувавши сенсацію про український футбол

Переглядів 468
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Готую документи»: відомий тренер звернувся до Циганика і Ко, проанонсувавши сенсацію про український футбол
Олександр Севідов, Фото: ФК Металіст
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов розповів, що продемонструє матеріали справи, що призвела до його довічного відсторонення від футболу.

Відомий український тренер Олександр Севідов проанонсував публікацію сенсаційних матеріалів, що стосуються українського футболу.

Фахівець звернувся до відомих журналістів та коментаторів Ігоря Циганика й Володимира Звєрова, а також до голови Комітету з етики та чесної гри Франческо Баранки.

«Я готую документи, аудіозаписи, щоб показати вам. Нехай бодай одне моє слово, факт заперечать ці правдоруби та правдошукачі: Циганик, Звєров на чолі з Баранкою та його комітетом»

Раніше Севідов став на захист головного тренера ФК Хуст Володимира Циткіна, звернувшись до Циганика і Звєрова.

54-річний екстренер зізнався, що вже підготував матеріали власної справи, що закінчилась його довічним відстороненням від футболу.

«Я покажу документи. Вже зробив копії, скріни, переписав аудіозаписи. Ось це говорить про весь наш футбол», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».

  • У березні 2020 року дисциплінарний комітет УАФ через можливі порушення Кодексу етики та чесної гри ФК Суми заборонив Севідову на п'ять років вести будь-яку діяльність, пов'язану з футболом.
  • В травні 2021 року УАФ назавжди усунула Севідова від футболу, задовольнивши скаргу Комітету з етики та чесної гри.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.