Новини

«Невідоме ім'я у європейському футболі»: у Англії підписали вирок кар'єрі іменитого українського легіонера

Переглядів 1317
Данило Моісеєнков
1 голос
Сергій Кривцов і Ліонель Мессі. Фото: Getty Images
У частині 2011 року відомого футбольного симулятора Football Manager одразу два футболісти, які пов'язані із українським футболом, були серед головних талантів світу. Де вони зараз?

Англійське спортивне видання GiveMeSport згадало, як склалася доля головних талантів світу 2011 року за версією популярного футбольного симулятора Football Manager.

Серед 33 розглянутих гравців, джерело знайшло одразу двох футболістів, які пов'язані з українською Прем'єр-лігою: ексзахисника та ексвінгера Шахтаря Сергія Кривцова та Дугласа Косту.

Ось, як видання оцінює кар'єру українського центрбека, якому на момент виходу гри було 19 років:

«Невідоме ім'я у європейському футболі, але Сергій Кривцов все одно провів гідну кар'єру в донецькому Шахтарі. 32-річний футболіст зараз є одним із товаришів Ліонеля Мессі в Інтер Маямі».

Щодо бразильського вінгера, якому тоді теж було 19 років, автор статті написав наступне:

«Нестримний у свій день, Дуглас Коста провів найкращу частину кар'єри, переходячи з мюнхенськоюї Баварієї до Ювентусу та навпаки, перш ніж приєднатися до Лос-Анджелес Гелаксі у 2022 році».

  • Нагадаємо, що Кривцов перейшов до Шахтаря у 2010 році із запорізького Металурга і грав у стані донеччан до січня цього року.
  • За цей час він провів у футболці «гірників» 224 матчі, в яких забив 13 голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Дуглас Коста став гравцем Шахтаря все у тому ж 2010 році, перейшовши із Греміо за вісім мільйонів євро. До Баварії «гірники» продали його у 2015-му за 30 млн.
  • У складі донеччан бразилець відіграв 203 матчів, в яких встиг відзначитися 38 голами, а також зробив 40 асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт