Новини

«Подивіться динаміку Реброва»: відомий український тренер дав прогноз на майбутнє нового наставника збірної

Переглядів 1367
Владислав Лютостанський
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий тренер В'ячеслав Грозний оцінив призначення на посаду головного тренера збірної України Сергія Реброва. Спеціаліст вважає, що новий наставник дасть результат.

У середу, 7 червня, Сергій Ребров офіційно очолив збірну України.

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний підтримує рішення УАФ призначити саме цього спеціаліста.

«Дуже сильне і правильне рішення. Я підтримую призначення Реброва, дуже добре з ним знайомий. Дуже сильний спеціаліст, він росте, прогресує. Подивіться динаміку: був у Динамо U-21, потім у першій команді успішно спрацювали. Закінчився контракт – працював за кордоном. Всюди успішно».

Фахівець вважає великою перевагою те, що Ребров грав під керівництвом різних тренерів, які сповідували різний стиль гри.

«Він грав у різних тренерів, він не тренер одного стилю. Він може змінювати філософію гри в залежності від того, як змінюється футбол або від суперника. Він амбітний, не працював ще з національною збірною. Для нього це новий виклик. І для нього, і для гравців це дуже добре».

Сергій Ребров. Фото: УАФ

Грозний переконаний, що Ребров дасть результат, а його команда демонструватиме сучасний футбол. 

«Я думаю, що буде результат. Щобільше, об'єктивно – працював Шевченко, і була система італійських тренерів. Так писали. Зараз – іспанська система. А я думаю, що буде система сучасного футболу під бачення Реброва. Як він розуміє, а не як грає Барселона чи Реал».

Спеціаліст переконаний, що гравці з громадянством України, які гідно грають, мають шанс отримати виклик до національної команди.

«У збірну має шанс попасти будь-який гравець з українським паспортом, який демонструє відповідний рівень гри. Я позитивно до цього відношусь», – сказав Грозний в ефірі програми Футбольний формат на ютуб-каналі Espreso.

Раніше Грозний назвав гравця УПЛ, який незабаром може опинитися в європейському топ-клубі.

  • Ребров очолював такі клуби – Динамо (2014-2017), Аль-Ахлі (2017-2018), Ференцварош (2018-2021), Аль-Айн (2021-2023).
  • Грозний тренував Говерлу (2013-2016), Металург (Запоріжжя) (2005-2006), тричі керував київським Арсеналом (2002-2004, 2010, 2018-2019) та очолював ряд інших клубів.
  • 12 червня збірна України зіграє благодійний товариський матч з Німеччиною у Бремені.
  • 16 червня команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт