Новини

«Проти іспанців стрьомно так грати»: журналіст виніс вердикт збірній України перед півфіналом Євро-2023

Переглядів 330
Данило Моісеєнков
1 голос
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський висловився щодо матчу півфіналу чемпіонату Європи-2023 між молодіжними збірними України та Іспанії.

Михайло Співаковський, спортивний журналіст, поділився очікуваннями від півфінального матчу молодіжного Євро-2023, де команда Руслана Ротаня зустрінеться з іспанцями. Гра відбудеться п'ятого липня.

«Це півфінал. Головне – не розплескати концентрацію, знову обнулитися і почати готуватися до цього матчу. 

Дуже важливо, щоб такі гравці, як Мудрик, який трохи зголоднів, Ванат, який не грав, Назаренко, – щоб вони додали внутрішньої конкуренції та мотивували тих, хто грає. Щоб усі розуміли, що це не межа».

Експерт також згадав про перший матч між суперниками (2:2) на груповому етапі.

«Я не впевнений, що білд-ап (розіграш м'яча від свої воріт), у який ми граємо, має практичний сенс. Проти іспанців дуже стрьомно так грати.

Чи є практичний сенс у тому, що ми перекочуємо м'яч на своїй третині поля?», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

  • Матч 1/2 фіналу молодіжного Євро-2023 між Іспанією та Україною відбудеться п'ятого липня в Бухаресті й розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Другу пару півфіналістів чемпіонату Європи склали збірні Ізраїлю та Англії.
  • Наша команда під керівництвом Ротаня обіграла Францію в матчі 1/4 фіналу, що відбувся другого липня, і завоювала путівку на Олімпіаду (3:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт