Новини

СБУ затримала генсека УАФ Запісоцького: відома реакція адвокатів асоціації на гарячу подію

Переглядів 787
Данило Моісеєнков
1 голос
Юрій Запісоцький. Фото: Google
Служба безпеки України затримала генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького. Скоро його доставлять у Львів, де відбудеться судове засідання. Адвокати вже відреагували на цю подію.

Триває справа щодо генерального секретаря Української Асоціації Футболу (УАФ) Юрія Запісоцького про розкрадання коштів на будівництві заводу з виготовлення штучного газону для футбольних полів.

Раніше сторона генсека УАФ двічі зривала судові засідання. Спочатку це зробили за допомогою пресконференції, яка виявилася фейковою, а потім через те, що у одного з адвокатів зламалася машина.

Проте, Служба безпеки України провела затримання Запісоцького. Вже скоро його доставлять у Львів, повідомляє Football Hub з посиланням на свої джерела в УАФ.

Адвокати Української Асоціації Футболу вже встигли відреагувати на цю інформацію.

«Жодних підстав для затримання Юрія Запісоцького, у тому числі якихось порушень з його боку не було.

Такі дії представників силових відомств мають всі ознаки нового етапу цілої кампанії незаконного тиску на УАФ, яка триває з осені минулого року», – сказано в офіційній заяві УАФ.

  • Нагадаємо, що у травні Печерський районний суд міста Києва продовжив міру запобіжного заходу президенту УАФ Андрію Павелку та генсеку асоціації Запісоцькому до 10 липня.
  • Першим особам УАФ до того часу заборонено залишати межі Києва та Київської області без дозволу прокурора. Також Павелку заборонили спілкуватися з певним колом осіб.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт