Новини

Вернидуб вирвав перемогу у Вереса: Кривбас переміг та піднявся у зону Ліги чемпіонів

Переглядів 2979
Віктор Глухенький
2 голоси
Данило Бескоровайний. Фото: УПЛ
В заключному недільному поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги криворізький Кривбас на останніх хвилинах гри вирвав перемогу у рівненського Вереса (2:1). Команда Юрія Вернидуба скористалась шансом і відірвалась від Полісся та Чорноморця.

Криворізький Кривбас, який набрав пристойної ходи у серпні та на початку вересня, розгромивши Колос (3:0) перед міжнародною паузою для матчів національних збірних, приймав вдома рівненський Верес і розраховував здобути чергові очки. Звісно ж, мріяли Вернидуб і його хлопці про повноцінні три очки.

Але і колектив Сергія Лавриненка перед паузою, теж нарешті намацав свою гру і здобув дві перемоги, в Кубку над Епіцентром (3:1) та в чемпіонаті над Чорноморцем (1:0), не планував залишати Кривий Ріг з нулем. 

Гра обіцяла бути цікавою, і цілком виправдала свої сподівання.

Перший гол забили господарі поля. Вистрілив в домашніх стінах, звісно ж, Данило Бескоровайний. На 11 хвилині центральний захисник опинився в центрі нападу своєї команди, і з кількох метрів заштовхав м’яч у сітку воріт Євгена Паста, зігравши на добиванні.

Це третій гол Бескоровайного поспіль, у третій домашній грі за Кривбас!

Однак, піти на перерву в статусі лідера Кривбасу не вдалося: Максим Задерака по хокейному кинувся блокувати удар Станіслава Шарая і зробив це за допомогою руки. 

Анастасія Романюк переглянула повтор на моніторі ВАРу і призначила пенальті, який чітко реалізував Валерій Кучеров.

В другому таймі швидкості впали, бо ж хоч і осінь за вікном, але сонечко на сході припікає ще добряче, тож моментів поменшало. Відповідно – і голів. 

Але, забити свій ще один, переможний гол, Кривбасу все ж вдалося: хорват Хрвоє Ілич замкнув простріл прудконогого Івана Дібанго за чотири хвилини до завершення основного часу гри. І... одразу ж отримав жовту за зняту футболку та попросив заміну, після дуже бурхливого святкування. Ймовірно, потягнув м'яз.

Така вона, ціна перемоги.

Україна, Прем’єр-ліга

Кривбас – Верес 2:1 (1:1)

Голи: Бескоровайний, 11, Ілич, 86 – Кучеров, 34.

  • В наступному турі Кривбас вирушить до Полтави, де зіграє проти місцевої Ворскли. Поєдинок заплановано на 23 вересня. Початок гри о 17:00.
  • Верес у восьмому три гостюватиме в Києві, де зустрінеться з Оболонню. Матч має відбутися 22 вересня. Початок поєдинку заплановано на 17:00.
  • Після восьми турів Кривбас посідає другу сходинку в УПЛ, маючи 14 очок в активі, випереджаючи Поліссям та Чорноморцем, які мають нині по 12.
  • Верес має в активі чотири залікових бали і перебуває на 15-му щаблі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт