Новини

«Він сьогодні – один з кращих диспетчерів не лише України»: Грозний назвав наступний гучний трансфер Шахтаря

Переглядів 8228
Владислав Лютостанський
3 голоси
Георгій Судаков. Фото: Google
Відомий український тренер В'ячеслав Грозний виділив гравця зі складу чемпіонського Шахтаря, який може перейти до одного з європейських топ-клубів.

Донецький Шахтар переміг в українській Прем'єр-лізі та здобув для себе 14 такий трофей. В останньому турі УПЛ Ворскла, перемігши Шахтар (2:1) обійшла Олександрію в турнірній таблиці та отримала путівку в єврокубки на наступний сезон.

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний привітав полтавську та донецьку команди.

«Диво, але це спорт. Хочу приєднатися до привітань Шахтаря, який виборов золоті медалі й представлятиме Україну в Лізі чемпіонів. Хочу також привітати Ворскла, вони заслужили і все для цього зробили».

Фахівець відзначив великий вклад в успіх Шахтаря їх тренера Ігора Йовічевича.

«Хотів би зробити комплімент Йовічевічу. Шахтар молодці. Дніпро-1 мав шанс стати чемпіонами, але вони втратили багато очок», – зауважив фахівець.

В'ячеслав Грозний. Фото: Google

Грозний виділив одного з гравців чемпіонської команди, який може заграти в європейському топ-клубі.

«Шахтар міг дозволити собі дати пограти неосновним гравцям. Це їхнє право. Але там немає посередніх гравців. Молоді, талановиті, вони зростають. Георгій Судаков наразі – один із найкращих диспетчерів не лише України. Думаю, протягом року за ним дивитимуться дуже сильні клуби Європи. Та й за іншими гравцями»

Спеціаліст детальніше висловився стосовно ігрових якостей Судакова.

«Не хочу надто компліментарно говорити, щоб не зазнали. Але він має задатки дуже сильного диспетчера. Він дуже добре бачить гру, до прийому м'яча бачить найкращий хід, це дуже важливо», – сказав Грозний в ефірі програми Футбольний формат на ютуб-каналі Espreso.

Раніше Судаков прокоментував чемпіонство донеччан.

  • 20-річний півзахисник у минулому сезоні провів 39 матчів за Шахтар в усіх турнірах: п'ять голів та 11 результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює Судакова в 9 млн євро.
  • Контракт Георгія з Шахтарем чинний до 30 червня 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт