Новини

Всі результати 30-го туру УПЛ: Металіст з розгромом покинув еліту, Ротань не вивів Олександрію у єврокубки

Переглядів 1371
Олександр Калінін
1 голос
Верес – Інгулець, фото: УПЛ
У неділю, четвертого червня, 30-м туром завершився сезон 2022/23 Української Прем'єр-ліги. Команди провели останні матчі, в яких остаточно вирішили всі турнірні завдання.

Чемпіонат України офіційно завершився. У неділю відбувся 30 тур, за підсумком якого стала відома остаточна турнірна таблиця першості. «Український футбол» пропонує ознайомитися з усіма результатами останнього ігрового дня.

Верес – Інгулець 1:0

Верес підійшов до останнього туру з завданням неодмінно вигравати у Інгульця та сподіватися, що Динамо обіграє Металіст 1925. При такому розкладі рівненська команда могла уникнути перехідних матчів.

Не вдалось завантажити відео.

В першому таймі голів забито не було. Рахунок було відкрито лише на 74-й хвилині зусиллями Вовченка, якому вдався шалений постріл з 30 метрів. Рівняни відсвяткували перемогу, але разом з Інгульцем залишилися у зоні перехідних матчів. 

Металіст – Чорноморець 0:3

Металіст оформив виліт з УПЛ ще в передостанньому турі. Чорноморцю варто було брати три бали аби не залежати від результатів конкурентів. І команді Григорчука це вдалося. Виконаний кутовий на 76-й хвилині вдало завершив Юсов.

За кілька хвилин він оформив дубль, вдало зігравши на добиванні. А остаточний рахунок встановив Хадіда. Одесити зберегли прописку в елітному дивізіоні.

Дніпро – Кривбас 1:0

Звіт про даний матч читайте в окремому матеріалі.

Минай – Зоря 0:3

Звіт про даний матч читайте в окремому матеріалі.

Металіст 1925 – Динамо 1:1

Звіт про даний матч читайте в окремому матеріалі.

Колос – Львів 1:0

Колос зміг повести у рахунку проти аутсайдера чемпіонату на 28-й хвилині. Ковалівці запресингували суперника, той втратив м’яч, що призвело до удару по воротам. Голкіпер Ольховий потягнув удар, але на добиванні вдало спрацював Велетень.

Не вдалось завантажити відео.

Це взяття воріт стало вирішальним. Колос залишився в УПЛ, а львівська команда, швидше за все, провела свій останній матч.

Рух – Олександрія  0:0

Олександрії треба було вигравати, щоб зберегти за собою п’яту єврокубкову сходинку. Але команда Ротаня не змогла забити бодай гол. Рух цей результат влаштував, львівська команда зберігла прописку в еліті. А ось Олександрія втратила шанси зіграти у Лізі конференцій.

Ворскла – Шахтар 2:1

Звіт про даний матч читайте в окремому матеріалі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт