Новини

«Я хочу висловити Ворсклі велику повагу»: відомий журналіст зробив неочікуване зізнання після провалу команди

Переглядів 1573
Данило Моісеєнков
2 голоси
Групове фото Ворскли перед першою грою з Ділою. Фото: ФК Ворскла
Відомий український журналіст Віктор Вацко поділився думками щодо нинішнього положення Ворскли, яка розпочала сезон з вильоту із Ліги конференцій та розгрому від Руху в УПЛ.

Полтавська Ворскла під керівництвом Віктора Скрипника розпочала новий сезон з вильоту від грузинської Діли у кваліфікації до Ліги конференцій, а також з розгромної поразки від Руху (1:4) в УПЛ.

Спортивний журналіст Віктор Вацко висловився щодо ситуації у п'ятій команді України минулого сезону.

«Поки Ворскла виглядає командою, не готовою до сезону. Я маю на увазі насамперед з кадрової точки зору. От ситуація, яка піддратовує: клуб ставить завдання на сезон – вихід в єврокубки.

Весь сезон команда бореться, потрапяє туди і розпускає практично всіх своїх провідних гравців. Нікого взамін не бере, а потім там в єврокубках програє всіх підряд і вилітає. А потім, ми щось говоримо про рейтинг України».

Проте, попри критику, Вацко також висловив повагу полтавському клубу.

«Я хочу висловити Ворсклі велику повагу за те, що вони зіграли цей матч із Рухом у рамках календаря. Після виїздного єврокубкового матчу проти Діли (1:3) і всіх логістичних нюансів із цим матчем пов'язаних.

Вони нічого не переносили, розуміючи, що будуть втомленими після довгої дороги і неякісного відновлення», – сказав журналіст в ефірі програми «Вацко on air».

  • Наступний матч в УПЛ Ворскла проведе 13 серпня проти Зорі. Початок о 14:00.
  • Окрім цього, у серпні команда Скрипника зіграє із Вересом (19.08) та Чорноморцем (26.08).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт