Рух здобув розгромну перемогу над Ворсклою: Скрипник програв другий раз за тиждень

Переглядів 1383
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Рух здобув розгромну перемогу над Ворсклою: Скрипник програв другий раз за тиждень
Юрій Климчук. Фото: УПЛ
Полтавська Ворскла після вильоту з Ліги конференцій продовжила піке в першому для себе матчі УПЛ. Підопічні Віктора Скрипника без шансів програли Руху.

Перед поєдинком проти Руха чимало спеціалістів нарікали на те, що гравці Ворскли приїдуть до Львова дуже втомленими після важкого вояжу до Грузії, де команда Віктора Скрипника грала поєдинок Ліги Конференцій проти Діли (1:2)

Однак, саме полтавчани першими відкрили лік голам на «Арені Львів»: на десятій хвилині Олександр Скляр у буквальному сенсі слова заштовхав, коліном, м’яч в сітку воріт після подачі з кутового і «пожежі» в карному майданчику Руха.

Однак піти на перерву ведучи в рахунку, гостям не вдалося: Юрій Климчук увірвався в штрафну Ворскли лівим флангом, де його вклав на газон новачок зелено-білих Тіаго Сантана. Вирок ударом з 11-метрової позначки чітко виконав сам постраждалий. 

В другому таймі, а саме на 56 хвилині Рух міг і повинен був виходити вперед, але спершу Денис Теслюк не реалізував вихід тет-а-тет, а на добиванні Олексій Сич не поцілив у фактично порожні ворота. Як потрібно реалізовувати виходи один на один Теслюку показав Климчук: Юрій оформив дубль, чітко перегравши Ісенка, вийшовши з ним на побачення після того, як «наварили» захисники Ворскли.

Після другого пропущеного голу підопічні Віктора Скрипника відверто посипалися. Втома все ж їх наздогнала. Більш свіжі гравці Руха раз-по-раз шматували захист Ворскли і на 70 хвилині таки напрацювали і на третій гол: Ілля Квасниця з другого удару, вийшовши на побачення з Ісенком, переграв його. 

Остаточно ж добив Ворсклу точним ударом по своїх же воротах Євген Павлюк: він чітко розстріляв порожню рамку після пасу від Павла Ісенка. Дивитися на Скрипника було відверто боляче...

Рух – Ворскла 4:1 (1:1)

Голи: Климчук, 37, пен., 58, Квасниця, 70, Павлюк, 81, автогол –  Скляр, 10. 

  • В наступному турі УПЛ Рух поїде в гості до житомирського Полісся. Гра пройде 12 серпня. Початок о 17:00.
  • Ворскла в третьому турі української Прем’єр-ліги прийматиме Зорю.Поєдинок заплановано на 13 серпня. Початок о 15:00.