Зоря в меншості програла Кривбасу: Вернидуб вперше переміг, Лалатович «опустився на дно» УПЛ

Переглядів 18796
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Зоря в меншості програла Кривбасу: Вернидуб вперше переміг, Лалатович «опустився на дно» УПЛ
Фото: УПЛ
Луганська Зоря програла другий матч поспіль. Підопічні Ненада Лалатовича наступили на ті ж самі граблі, що і в поєдинку проти львівського Руха.

Кривбас під керівництвом Юрія Вернидуба здобув вольову перемогу над колишньою командою свого наставника, луганською Зорею (3:1). У першому таймі арбітр матчу Микола Балакін призначив два пенальті, по одному у ворота кожної з команд.

У дебюті зустрічі хавбек Вікентій Волошин, який виступає за Зорю на правах оренди з Динамо, впав у штрафному майданчику суперника після фолу Джихада Бізімани. Пенальті на четвертій хвилині зустрічі реалізував Денис Антюх.

Наприкінці першого тайму Антюх виявив себе у негативному плані – хавбек сфолив на Дмитрі Хомченовському у штрафному майданчику Зорі, за що отримав жовту картку. Півзахисник Кривбасу Максим Луньов зрівняв рахунок ударом із 11-метрової позначки на 42-й хвилині матчу.

Команда Вернидуба вийшла вперед на 57 хвилині поєдинку. Камерунський захисник Іван Дибанго, немов форвард увірвався в штрафну лівим флангом і виклав мов на блюдечку м'яч Климу Приходьку, який чітко пробив у ворота Олександра Сапутіна.

Зоря залишилася у меншості на 72-й хвилині матчу. Захисник Іван Гулько, який вийшов на заміну у другому таймі, отримав дві жовті картки протягом п'яти хвилин та достроково залишив поле.

Наприкінці поєдинку Балакін призначив ще один пенальті у ворота луганчан за фол Бугая на Даниїлі Безкоровайному. Але Дмитро Хомченовський з 11-метрової позначки пробив у перекладину.

Третій гол на п'ятій компенсованій хвилині забив форвард Роман Дебелко, який вийшов на заміну.

Зоря – Кривбас 1:3 (1:1)

Голи: Антюх, 4, пен., Луньов, 42, пен., Приходько, 57, Дебелко, 90+5.

  • В наступному турі УПЛ Зоря на виїзді зіграє проти Ворскли. 
  • Гра пройде 13 серпня. Початок о 15:00.
  • Кривбас в третьому турі прийматиме ЛНЛ.
  • Поєдинок заплановано на 13 серпня. Початок о 17:00.