Новини

Яремчук та його зарплатня: стало відомо скільки заробляє українець в Брюгге

Переглядів 2815
Артем Жилінський
2 голоси
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Зарплата Романа Яремчука не є найбільшою серед гравців Брюгге. Форвард збірної України перейшов до бельгійського клубу влітку минулого року з лісабонської Бенфіки, підписавши контракт до 30 червня 2026 року.

Сума трансферу склала 16 мільйонів євро (ще три мільйони передбачені у вигляді бонусів), що стало трансферним рекордом для Брюгге і всього чемпіонату Бельгії.

Нинішня зарплатня Яремчука

Найбільш високооплачуваним гравцем у Брюгге є голкіпер Сімон Міньйоле, який заробляє 80 тисяч євро на тиждень. За даними Salarysport, 25-річний Яремчук заробляє близько 42 тисячі євро на тиждень (180 тисяч євро на місяць), а за рік це виходить трохи більше двох мільйонів євро.

Додамо, що капітан збірної України Андрій Ярмоленко заробляє трохи менше за Яремчука – 1,9 млн євро на рік.

Зарплата Яремчука у Бенфіці

Влітку 2021 року Бенфіка оголосила про перехід Яремчука за 17 мільйонів євро. За інформацією ЗМІ, український форвард заробляв у Лісабонському клубі близько 140 тисяч євро (1,7 млн євро на рік).

Зарплата Яремчука у Генті

16 серпня 2017 року Яремчук підписав чотирирічний контракт із бельгійським Гентом. У цьому клубі Роман заробляв трохи більше ніж 500 тисяч євро на рік, близько 45 тисяч євро на місяць чистими.

Зарплата Яремчука в Динамо

Яремчук ніколи не був основним футболістом Динамо, відігравши за біло-синіх лише 11 матчів. Можна припустити, що форвард заробляв близько 15-20 тисяч євро на місяць, але офіційних даних немає.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт