Різне

Легенда Барселони вирішив поїхати в росію і тут почалися проблеми: екснападник підозрюється у корупції

Переглядів 903
Артем Жилінський
1 голос
Самюель Ето'о. Фото: Google
Відомий камерунський колишній футболіст Самюель Ето'о, який з грудня 2021 року обіймає посаду президента Федерації футболу Камеруну (CFF), прибуде до Москви на товариський матч між збірними росії та Камеруну.

У серпні 42-річний Ето'о взяв участь у благодійному матчі на підтримку України Game4Ukraine.

Про це повідомили в Федерації футболу Камеруну, що зірка планує відвідати матч між росією та Камеруном. 

«Самюель Ето'о буде радий повернутися до росії і подивитися на перемогу збірної Камеруну. Ми добре знаємо наших футболістів і повністю впевнені в їх силах», — цитує sport24 генерального секретаря CFF Блеза Джунана.

28 вересня іспанське видання Marca повідомило, що Камерунська футбольна ліга надіслала відкритого листа до ФІФА з проханням відсторонити Ето'о від посади.

Ето'о, колишній гравець Барселони (144 матчі), Анжи (53) і Челсі (21), обвинувачується у корупції і причетності до договірних матчів.

Також Самюель Ето'о підозрюється у виведенні коштів з організації. Як приклад вказується справа з технічним спонсором, контракт якого так і не був представлений.

Проте Ето'о сподівається залишитися на посаді до завершення свого строку правління, який закінчується через два роки.

Раніше ми повідомляли, що головний тренер національної збірної росії з футболу Валерій Карпін закликав футболістів покинути місцевий чемпіонат.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт