Різне

Леоненко зустрівся з ворогом Поворознюка: фото легенди Динамо, яке розлютить президента Інгульця

Переглядів 8714
Віктор Глухенький
5 голосів
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо Віктор Леоненко перед благодійним матчем команд зірок українського футболу та ЗСУ зустрівся з відомим вітчизняним журналістом і ведучим Дмитром Гордоном.

Сьогодні, 1 червня, на стадіоні «Ювілейний» у місті-герої Бучі, що в передмісті Києва, відбувся благодійний матч команд зірок українського футболу та представників ЗСУ.

За команду зірок зіграли зокрема відомі коментатори Ігор Циганик та Віктор Вацко і культові вітчизняні футболісти Михайло Кополовець, Олександр Гладкий, Володимир Лисенко, Тарас Михалик, Євген Селезньов та Віктор Леоненко.

Була у команди зірок вітчизняного футболу і потужна медіапідтримка в особі одого з найвідоміших журналістів України Дмитра Гордона.

Коментатор Володимир Звєров запостив фотографію, на якій Гордон у роздягальні позував разом з Леоненком перед грою.

Нагадаємо, що нещодавно президент Інгульця Олександр Поворознюк дав вогняне інтерв’ю «Українському футболу», у якому з-поміж іншого розповів і про своє відношення до пана Гордона, у якого з ним триває заочний конфлікт. 

  • Мета благодійного матчу полягала у зборі коштів на закупівлю дронів для потреб Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт