Різне

Лунін і Кепа: Анчелотті назвав воротаря Реалу на наступний матч і пояснив, хто гратиме на Суперкубку у Аравії

Переглядів 1702
Владислав Лютостанський
2 голоси
Андрій Лунін та Карло Анчелотті. Фото: Getty Images
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті розповів, хто з його воротарів зіграє у наступному матчі. Андрій Лунін проведе кубковий поєдинок на лавці.

У середу, 3 січня, мадридський Реал вдома переміг Мальорку (1:0) в матчі 19-го туру чемпіонату Іспанії. Український воротар Андрій Лунін всю гру провів у воротах господарів.

Головний тренер мадридців Карло Анчелотті розповів, хто з воротарів зіграє в наступному матчі Кубка Іспанії та коли ухвалить рішення щодо голкіпера на Суперкубок країни.

«Воротар завжди буде, але ми побачимо, хто це буде. Лунін грав сьогодні, тому що Кепа мав проблеми в останні кілька днів. Кепа зіграє в наступній грі, а коли ми приїдемо до Аравії, я оціню, хто зіграє в наступній грі», – наводить слова Анчелотті офіційний сайт Реалу.

  • Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у десяти поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • У рамках 1/16 Кубка Іспанії Реал вирушить в гості до Арандіни. Гра буде зіграна 6 січня. Стартовий свисток прозвучить о 22:30.
  • Суперкубок Іспанії буде розіграно в Саудівській Аравії між Барселоною, Осасуною, Атлетіком та Реалом. 
  • Лунін має змогу зіграти 10 січня у півфіналі Суперкубка проти Атлетіко. Матч розпочнеться о 21:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт