Різне

Мудрику треба йти в церкву: вінгер Челсі міг забити Луніну, але зганьбився – відео, яке Михайло захоче забути

Переглядів 2306
Владислав Лютостанський
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик у поєдинку проти мадридського Реалу не скористався шансом забити Андрію Луніну, поціливши значно вище воріт.

У середу, 7 серпня, в США пройшов товариський матч між лондонським Челсі та мадридським Реалом. Поєдинок завершився перемогою колективу Андрія Луніна над командою Михайла Мудрика (2:1).

Воротар мадридців повністю відіграв другий тайм та не пропустив жодного голу. А український вінгер лондонців на 58-й хвилині замінив Рахіма Стерлінга та результативними діями не відзначився, хоча міг.

У другій половині гри Мудрик мав можливість забити Луніну. Виконавши сольний прохід з власної частини поля, він завдав удару по воротах українця, проте м'яч полетів занадто високо. Потенційно небезпечний момент закінчився жахливим промахом.

Відео невдалого удару Мудрика по воротах Луніна

Зазначимо, що Мудрик та Лунін розпочинали свій футбольний шлях на Харківщині, у красноградській ДЮСШ. «УФ» робив ексклюзивні інтерв'ю з першими тренерами Михайла та Андрія.

  • Для Реала це був останній матч передсезоння. Далі на команду Карло Анчелотті очікує офіційна частина нового сезону.
  • Вже 14 серпня у Варшаві мадридці поборються за Суперкубок УЄФА з переможцем Ліги Європи 2023/24 італійською Аталантою.
  • Щодо Челсі, то підопічним Енцо Марески належить 11 серпня провести контрольну зустріч з Інтером.
  • А вже 18 серпня лондонці на своєму полі приймуть Манчестер Сіті у першому турі АПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт