Різне

Український бізнесмен купив європейський футбольний клуб: раніше він був президентом команди з Другої ліги

Переглядів 41739
Артем Жилінський
14 голосів
Феміс Сагіров. Фото: Google
Український бізнесмен Феміс Сагіров розповів, що не є власником кіпрського Героскіпу, але вже купив інший місцевий клуб Пейя 2014 із другого дивізіону.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Феміс Сагіров заявив, що його не варто пов’язувати із Героскіпу, адже до цього клубу він відношення вже немає. Однак підприємець вже знайшов собі нову команду.

«Хлопці, хочу дати інтерв’ю, щоб мене в Україні вже не пов’язували з цим довбаним Героскіпу. Я не маю до нього ніякого відношення. Ми купили новий клуб – Пейя 2014».

Сагіров пояснив, коли зрозумів, що варто піти з  Героскіпу. На його думку, футболісти зіграли договірний матч.

«Ми офіційно пішли з Героскіпу 20 грудня 2023 року. Цього дня відбулася остання перед перервою гра проти Аспіл Пілас, яку Героскіпу програв – 0:3. Але вони її так і планували програти, це був чистої води договірняк, гра на контору», – заявив Сагіров.

  • Наразі Пейя 2014 посідає шосте місце, маючи у своєму активі 32 бали. Цей клуб виступає у другому дивізіоні Кіпру, а щоб потрапити у зону підвищення в класі команді не вистачає 14 балів.  
  • Сагіров свого часу володів дніпровським ФК Перемога із Другої ліги, але у 2022 році через початок повномасштабної війни цей клуб припинив своє існування.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт