УПЛ

Головний герой останнього матчу Динамо назвав ключову відмінність Луческу від Шовковського: відверте зізнання

Переглядів 6617
Данило Моісеєнков
2 голоси
Назар Волошин. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Назар Волошин після перемоги над Металістом 1925 (4:2) у матчі УПЛ висловився стосовно різниці між Мірчею Луческу та Олександром Шовковським.

У четвер, сьомого грудня, Динамо вдома здобуло перемогу над Металістом 1925 у відкладеному матчі третього туру чемпіонату України. Поєдинок закінчився із рахунком 4:2.

Півзахисник господарів Назар Волошин зробив дубль, забивши два перші голи у цій зустрічі.

Футболіст розповів, що змінилося в команді після того, як Олександр Шовковський прийшов замість Мірчі Луческу на посаду в.о. головного тренера.

«Як мінімум тактика. Фланги по-іншому стали грати. І в колективі щось нове – це дуже добре. Дуже багато спілкується з кожним гравцем, це допомагає».

Окрім цього, хавбек поділився враженнями від свого дубля та прокоментував викрики фанатів, які скандували його ім'я.

«Дуже щасливий, що забив два м’ячі за рідний клуб, вдома, на такому стадіоні. Дуже радий, що ми сьогодні перемогли, це для нас дуже важлива перемога. Емоції неймовірні.

Вболівальники? Дуже приємно, надихає. Це вперше у мене таке. Дуже дякую фанатам, що кричать моє прізвище», – сказав Волошин в ефірі YouTube-каналу «Football Hub».

Не вдалось завантажити відео.

  • В нинішньому сезоні Назар зіграв 15 матчів в усіх турнірах, забивши у них шість голів та віддавши одну результативну передачу.
  • Контракт Волошина з Динамо розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Кияни в турнірній таблиці УПЛ йдуть на п'ятому місці, маючи в своєму активі 25 очок за 13 ігор.
  • В наступному турі 11 грудня команда Шовковського прийме Оболонь.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт