УПЛ

«Можливо, тривога зіграла важливу роль»: Вернидуб – про першу перемогу на чолі Кривбасу

Переглядів 687
Олександр Карпенко
1 голос
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб підбив підсумки переможного матчу проти Інгульця (2:1) в рамках дев'ятого туру української Прем'єр-ліги.

Сьогоднішній поєдинок між Кривбасом та Інгульцем завершився з рахунком 2:1. Першу перемогу команді з Кривого Рогу після повернення до еліти приніс дубль Романа Дебелка.

Вернидуб після матчу зізнався, що команді було важливо стримати стартовий тиск Інгульця, але півторагодинна пауза, пов'язана з повітряною тривогою, допомогла команді опанувати себе та здобути переможний результат.

«Найголовніше те, що команда сьогодні перемогла. Суперник теж непогано попрацював, у них теж були моменти. Вони майстерно закривались. Особливо важко нам було перші 20 хвилин, до сирени. І це було видно, у нас практично не було підходів. Можливо, повітряна тривога й зіграла важливу роль, адже зуміли перебудуватись. Почали грати з одним опорним півзахисником, а другого висунули трохи вперед, щоб він виконував роль «вісімки». 

Головне, що перемогли. Не хотілося б нічого зараз коментувати, треба сісти, розібрати, проаналізувати, і тільки потім про щось говорити», – цитує Вернидуба прес-служба клубу.

Не вдалось завантажити відео.

Кривбас посідає 13 місце в турнірній таблиці УПЛ. Після восьми зіграних матчів підопічні Вернидуба мають у своєму активі шість очок. 30 жовтня Кривбас в десятому турі зустрінеться з Динамо.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт