УПЛ

«Платити за футбол під час війни – злочин»: Суркіс продовжує вважати телеправа виключно власністю клубів

Переглядів 539
Олександр Карпенко
0 голосів
Ігор Суркіс. Фото: Google
Президент Динамо Ігор Суркіс висловився щодо телепулу. Біло-сині разом з Дніпром-1, Металістом, ФК Рух та Зорею відкрито конфліктують з УАФ та УПЛ.

Журналіст Сергій Болотніков напередодні опублікував документи, згідно з якими Динамо, Металіст та ФК Рух погоджувалися передати права УПЛ.

Суркіс в інтерв'ю Tribuna продовжує відстоювати позицію, що телеправа є виключно власністю клубів, якою вони розпоряджаються на власний розсуд. 

«За великим рахунком, це інтелектуальна власність кожного клубу, який проводить домашній матч. А нам кажуть, що ФФУ та Прем’єр-ліга, маючи столи, стільці та ручки, не вкладаючи жодної гривні у проведення змагань: «Ми забираємо ваші права!» Окей, дайте можливість людям дивитися футбол безплатно на національних каналах зі 100% охопленням».

Власник Динамо не боїться рішучих дій з боку УАФ та УПЛ, які погрожують командам штрафами та зняттям очок.

«Під час війни говорити про гроші, які мають заплатити вболівальники за перегляд футболу – злочин проти футболу, проти народу, проти країни. Не треба мене лякати жодними санкціями, жодними зняттями трьох очок мене не налякають».

Печерський районний суд міста Києва напередодні ухвалив рішення про заборону УПЛ та УАФ перешкоджати трансляції домашніх матчів Динамо, Зорі, Дніпра-1, Металіста та Руху на YouTube. У тому числі й шляхом подання скарг щодо порушення цими каналами авторських прав.

УПЛ заявила що відповідні ухвали будуть оскаржені у передбачені чинним законодавством терміни.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт