УПЛ

«Потрапили у полон»: капітан Динамо пояснив ситуацію, яка склалася в матчі з Металістом 1925

Переглядів 6673
Данило Моісеєнков
2 голоси
Віталій Буяльський. Фото: ФК Динамо
Півзахисник Динамо Віталій Буяльський прокоментував перемогу своєї команди над Металістом 1925 у матчі УПЛ. Капітан киян дав пояснення деяким ігровим моментам.

У четвер, сьомого грудня, Динамо на своєму полі обіграло Металіст 1925 із рахунком 4:2 у відкладеному матчі третього туру чемпіонату України.

При рахунку 3:1 на користь господарів харків'яни залишилися у меншості, однак після цього зуміли скоротити відставання і лише Максима Дячука в кінці зустрічі допомін киянам спокійно закінчити цей поєдинок.

Капітан Динамо Віталій Буяльський, який відзначився двома асистами, прокоментував цей матч та пояснив, в чому була проблема його команди.

«Ми задоволені перемогою. Добре провели перший тайм, а в другому, в принципі, грали по рахунку, більше контролювали м’яч. Були певні моменти, які ми не реалізували, і в кінці вийшла нервова кінцівка.

У другій половині ми створювали моменти, але не реалізовували їх. Усі побігли в атаку і, як кажуть, потрапили у полон».

Окрім цього, півзахисник висловився стосовно того, що кияни пропустили два м'ячі.

«Ми задоволені грою в цілому, адже добре діяли як в атаці, так і у захисті. Але ми не реалізували деякі моменти в атаці, тому виникла невпевненість.

Пропустили два голи тому, що не встигли накрити суперника в цих епізодах», – приводить слова Буяльського пресслужба клубу.

Не вдалось завантажити відео.

  • Після цього матчу Динамо йде на п'ятому місці в турнірній таблиці УПЛ, маючи 25 очок та три поєдинки у запасі.
  • Буяльський в нинішньому сезоні чемпіонату забив вже шість голів та віддав п'ять асистів, завдяки чому очолює бомбардирські перегони та список найбільш результативних гравців.
  • В наступному турі 11 грудня команда Олександр Шовковського прийме Оболонь.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт