УПЛ

«Шкода, що не можна було вийти на поле»: Волошин хотів зіграти проти свого рідного клубу

Переглядів 935
Артем Жилінський
1 голос
Назар Волошин. Фото: ФК Кривбас
Півзахисник Назар Волошин, який виступає за криворізький Кривбас на правах оренди з київського Динамо поділився своїми емоціями, які відчував під час гри цих двох команд.

У минулому турі Української Прем’єр-ліги Кривбас поступився Динамо (1:3). Волошин, який у цьому сезоні виступає за Кривбас, не міг взяти участь у матчі проти київської команди через умови оренди.

Волошин розповів, що відчував під час матчу Кривбас – Динамо та чого найбільше хотів в той момент.

«Дуже хотів зіграти проти Динамо. На жаль, так сталося, що не можна було вийти на поле. Хотів допомогти партнерам, дуже переживав із трибуни, хвилювався. Хочу наголосити, що наша команда – молодці».

Також півзахисник вважає, що підопічні Вернидуба гарно виступили проти гранда українського футболу, а голи були через невиправдані помилки. 

«Перші хвилини взагалі пройшли під контролем Кривбасу, ми пресингували Динамо. Гра давалася дуже непогано, але пропустили неприємні м'ячі після своїх помилок, після чого трохи підсіли», – сказав Волошин прес-службі Кривбасу.

Волошин перейшов до Кривбасу з Динамо на правах оренди у червні. За криворізьку команду Назар зіграв сім матчів цього сезону і забив один гол.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт