УПЛ

Суркіс не відреагував на відставку Луческу: президент Динамо поїхав зі стадіону одразу після матчу з Шахтарем

Переглядів 17275
Віктор Глухенький
8 голосів
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо
Президент київського Динамо Ігор Суркіс спочатку не став ніяк коментував відхід з його клубу Мірчі Луческу після поразки в 13-му турі української Прем'єр-ліги від Шахтаря (0:1).

Після поєдинку 13-го туру української Прем’єр-ліги Динамо – Шахтар (0:1), який став останнім на тренерському містку столичного клубу для румунського тренера Мірчі Луческу, президент клубу Ігор Суркіс спершу ніяк не прокоментував демарш «містера» .

Суркіс-молодший був присутній на Класичному, але по його завершенню поїхав зі стадіону, не сказавши жодного слова представникам ЗМІ. Але згодом президент виступив з заявою, в якій дав оцінку відставці Луческу.

  • Після поразки від Шахтаря в активі Динамо залишилося 16 очок за підсумками десяти зіграних поєдинків. Наразі біло-сині посідають сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • Мірча Луческу тренував київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом був розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1). 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт