УПЛ

«Ті, хто не питає його думки – зарозумілі»: у Румунії прокоментували відставку Луческу з Динамо

Переглядів 481
Артем Жилінський
0 голосів
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Експрезидент професійної футбольної ліги Румунії Думитру Драгомир висловив свою думку щодо відходу Мірчі Луческу з посади головного тренера київського Динамо.

Вчора, 3 листопада, Мірча Луческу заявив, що покидає київське Динамо. Сталося це після мінімальної поразки киян в матчі із Шахтарем.

Думитру Драгомир відзначив досягнення Луческу у футболі та зазначив, що попри свій вік фахівець продовжував на максимум викладатися у якості тренера.

«Бідний чоловік, мабуть, натерпівся, він так багато працював у цьому спорті. І це завдає великої шкоди його здоров'ю. Мірча Луческу – один із найбільших тренерів в історії румунського спорту. Він блискуче служив йому, був, є і залишиться в пам'яті вболівальників як один із найбільших тренерів, які займалися цією роботою на румунській землі».

Також Думитру Драгомир закликав футбольних діячів країни звертатися до Мірчі Луческу за консультаціями та порадами.

«Чи бачу його повернення до румунських Динамо чи Рапіда? Ті, хто не радиться з ним – ідіоти. Ті, хто не питає його думки – зарозумілі. Я вважаю, що поки він у здоровому глузді, з ним треба радитися, бо в нього можна повчитися. І Румунія має подякувати Мірчу Луческу за те, що він зробив для румунського спорту», – сказав Драгомир виданню Prosport.

  • Мірча Луческу тренував київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом був розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двоматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт