УПЛ

Вернидуб назвав футболістів Кривбасу «мужиками»: як команда відреагували на слова коуча

Переглядів 696
Олександр Карпенко
1 голос
Данило Бескоровайний та Андрій Понєнєльнік. Фото: ФК Кривбас
Центрбек Кривбасу Данило Бескоровайний підбив підсумки суботнього матчу 19-го туру УПЛ проти Вереса (2:1), який проходив у Рівному.

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб після матчу з Вересом  заявив, що його підопічні заслужили на те, щоб їх називали «мужиками». Кривбас, який із 60-ї хвилини матчу з Вересом грав у меншості та вирвав перемогу.

Не вдалось завантажити відео.

Бескоровайний в інтерв'ю пресслужбі Кривбасу розповів, як вдалося переломити хід гри на свою користь.

Читайте також: Григорчук зупинив Йовічевіча, Ротань здобув першу перемогу, Довбик забив найшвидший хет-трик. Підсумки 19-го туру УПЛ

«Ми розуміли, що буде важкий поєдинок. Терпіли, зціпивши зуби – і витерпіли, здобувши перемогу, за що особливо хочу подякувати хлопцям. Дуже важливо зараз набрати необхідних обертів і виграти кожен наступний матч.

Тренер сказав, що ми справжні мужики – це приємно. Щасливий, що з Вересом усе вдалося довести до кінця. Нам потрібно вигравати, забивати своє і не звертати уваги на обставини», – додав Бескоровайний.

24-річний Безкоровайний після переходу в Кривбас провів чотири матчі без результативних дій.

Кривбас провів 19 матчів, набрав 25 очок і посідає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ. 8 квітня на команду Юрія Вернидуба чекає зустріч проти Зорі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт