УПЛ

«Є питання»: коментатор розкритикував арбітра матчу Динамо – Минай за неправильні рішення

Переглядів 2899
Артем Жилінський
1 голос
Динамо - Минай. Фото: Google
Відомий український журналіст Віктор Вацко висловився стосовно арбітражу переможного матчу для київського Динамо в першому турі УПЛ проти Миная (4:1).

Вацко виділив два неоднозначних епізоди у матчі Динамо – Минай. Спочатку журналіст розібрав епізод із не призначеним пенальті. Коментатор дійшов до висновку, що це рішення помилкове і варто було пробивати одинадцятиметровий.

«Перше питання - гра рукою в своєму штрафному майданчику футболіста Минаю Одарюка на 21-й хвилині, рахунок був 1:0 на користь Минаю. Як трактувати цей епізод? Це можна трактувати як технічний брак, але подивіться на скільки відведена у бік рука. Вона явно в неприродному стані і збільшує об’єм тіла. Я вважаю, що це пенальті!»

Другий епізод, який викликав подив у Вацка — пенальті, що заробив Дубінчак в кінцівці матчу. Журналіст в шоці від рішення арбітра і повністю з ним не згоден.

«Другий момент - пенальті у ворота Минаю. 85-а хвилина Динамо 2:1 попереду і зрозуміло, що гол киян «закриває» гру. Хіба можна ставити такі пенальті, та ще й з ВАРом? Дубінчак чудово розхитав і обіграв Панасенка, а той, падаючи, торкнувся головою корпусу захисника Динамо. 

От хіба цей мінімальний контакт міг призвести до падіння Дубінчака? Хіба це був фол?  Я вважаю, що там пенальті не було», — сказав Вацко в програмі «Вацко on air».

  • Наступний матч в УПЛ Динамо проведе у гостях проти Оболоні 4 серпня;
  • 10 серпня грати відбудеться перший матч кваліфікації Ліги конференцій.
  • Минай у другому турі чемпіонату країни прийме вдома ЛНЗ. Ця гра пройде 5 серпня. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт