Адана Демірспор знайшов заміну Ракицькому: захисник разом зі своєю збірною вже вилетів з мундіалю

Переглядів 396
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Адана Демірспор знайшов заміну Ракицькому: захисник разом зі своєю збірною вже вилетів з мундіалю
Ярослав Ракицький. Фото: Google
Клуб Суперліги Туреччини Адана Демірспор підсилиться канадцем Джоелем Уотерманом, який може стати заміною українському захиснику Ярославу Ракицькому.

Турецький Адана Демірспор найближчим часом підпише контракт з канадським захисником Джоелем Вотерманом.

Цей футболіст з 2020 року грав за канадський Монреаль. За збірну Канади Джоел дебютував у листопаді 2022 року у спарингу з Бахрейном (2:2). На мундіалі у Катарі Вотерман був у заявці канадців на поєдинки групового раунду з Бельгією (0:1), Хорватією (1:4) та Марокко (1:2), але на полі він не з’являвся.

До слова, раніше Адана Демірспор розірвав контракт із українським захисником Ярославом Ракицьким, який підшукуватиме собі нову команду.

Ярослав Ракицький у цьому сезоні зіграв за турецьку команду дев’ять матчів та зробив один асист. Контракт українця з Адана Демірспор, в який він перейшов у липні 2022 року, діяв до кінця сезону. На даний момент Адана Демірспор з 24 очками в активі знаходиться на третьому місці в турнірній таблиці Турецької Суперліги.

До переходу в турецький клуб Ракицький виступав за Шахтар та Зеніт. Разом з Шахтарем Ракицький вісім разів став чемпіоном України, шість разів заволодів Кубком України та шість разів переміг у Суперкубку України.