«Агов, арбітре, навіщо додаєш час»: вболівальники Діли оцінили камбек Ворскли у матчі з їх улюбленцями

Переглядів 2484
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Агов, арбітре, навіщо додаєш час»: вболівальники Діли оцінили камбек Ворскли у матчі з їх улюбленцями
Фанати Діли. Колаж «Український футбол»
Фанати грузинської Діли прокоментували виступ своєї команди у матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти полтавської Ворскли.

Вчора, 28 липня, Ворскла здолала Ділу із рахунком 2:1 у першому матчі другого раунду кваліфікації до Ліги конференцій. 

Грузинські вболівальники розчаровані поразкою у матчі з Ворсклою, але вірять, що в домашньому поєдинку їхня команда зможе виграти і пройти в наступний раунд. 

Хоча перед матчем вони писали про те, що Діла повинна вигравати з різницею в два-три голи. Тому поразка їх швидше здивувала, але вони, як і раніше, думають, що Діла - це фаворит протистояння і у матчі-відповіді грузинський клуб це доведе.

Ilar: «Діла чудово розпочала цей матч. Дуже сподобалося, що наші футболісти не відчували страху. Але наші гравці трохи втомилися у другому таймі та рано розслабилися. Ось результат».

Nodo: «Діла була сильнішою, це було помітно по ходу всього матчу. Занадто рано ми повірили у перемогу».

Mirelli: «Грузинський футбол сам по собі нещасливий і проклятий. Ми заслужили сьогодні на перемогу, а натомість не втримали навіть нічию».

Luka: «Якби грали за правилами, то українці не виграли б. У Горі все має бути розставлене на місця і найкраща команда буде в наступному раунді. І це точно буде не Ворскла»

Goga: «Я взагалі думав, що ми виграємо 3:0».

Wereteli: «Минулого раунду ми з таким же рахунком програли на виїзді, а у матчі-відповіді не залишили жодних шансів супернику. Впевнений, що у Ворскли ми теж вдома виграємо без проблем».

Kretelli: «Агов, арбітре, навіщо додаєш час».

  • Матч-відповідь між українською та грузинськими командами відбудеться 3 серпня.
  • Переможець цієї пари зіграє проти сильнішого у протистоянні між Апоелом та Войводіной. Кіпрська команда перемогла у першому матчі (2:1).
  • Поєдинок першого туру між полтавською Ворсклою та Дніпром-1 перенесено на пізніший термін через участь обох команд у єврокубках.