Аль-Айн може не відпустити Ярмоленка: українець збирається повернутися в Динамо

Переглядів 6617
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Аль-Айн може не відпустити Ярмоленка: українець збирається повернутися в Динамо
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Еміратський Аль-Айн розмірковує над тим, аби пролонгувати угоду з українським вінгером Андрієм Ярмоленком, який хоче перейти до київського Динамо.

Відомий журналіст Віктор Вацко заявив, що лідер збірної України Андрій Ярмоленко може не повернутися до Динамо Київ.

«Ярмоленко не буде у Динамо, як мінімум до літа. Аль-Айн не те, щоб нікуди його не відпускає. Навіть більше того, клуб може і серйозно розмірковувати над тим, щоб улітку скористатися опцією, яка є в контракті Ярмоленка про продовження контракту ще на один рік», – сказав Вацко в ефірі власної передачі.

Раніше стало відомо, що Андрій Ярмоленко разом із українським коучем Аль-Айну Сергієм Ребровим ведуть переговори про розірвання контракту з еміратським клубом. Ребров близький до того, аби очолити збірну України, а Ярмоленко уже дав згоду на повернення до столичного гранда.

Додамо, що у поточному сезоні Андрій Ярмоленко зіграв за Аль-Айн 19 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та чотирма результативними передачами.

Наразі Аль-Айн з 28 очками в активі іде п’ятим в турнірній таблиці Прем’єр-ліги ОАЕ, відстаючи від першого Шабаба на чотири бали.

X