Аль-Айн за чотири хвилини врятував матч: команда Реброва після виходу на заміну Ярмоленка відіграла два голи

Переглядів 30158
Дмитро Котков Дмитро Котков
9 голосів
Аль-Айн за чотири хвилини врятував матч: команда Реброва після виходу на заміну Ярмоленка відіграла два голи
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка зіграв унічию, поступаючись по ходу зустрічі з рахунком 0:2. Підопічні українського тренера відігралися завдяки дублю Софіана Рахімі.

12 листопада в рамках десятого туру Прем’єр-ліги ОАЕ Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка грав на виїзді з конкурентом Шарджою, за яку в цій зустрічі зіграли такі відомі футболісти, як Костас Манолас та Пако Алькасер. 

На 77 хвилині зустрічі  Шарджа вела в рахунку 2:0 після голів Усмана Камара, який відзначився ще в першому таймі, та Пако Алькасера. На 69 хвилині український наставник Аль-Айна Сергій Ребров випустив на поле замість Кайо українського вінгера Андрія Ярмоленка. І команді українців вдалося врятуватися. На 87 та 90 хвилинах голами відзначився марокканець Софіан Рахімі. Як підсумок, зустріч завершилася внічию 2:2.

Раніше ми повідомляли, що перед матчем з Шарджою головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров виступив перед своєю командою з мотиваційною промовою.

Зазначимо, що в цьому сезоні Андрій Ярмоленко зіграв за Аль-Айн дев’ять матчів. Український легіонер має в своєму активі три голи і чотири результативні передачі.

У турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ Аль-Айн знаходиться на п’ятому місці з 17 очками в активі. Шарджа з 20 балами четверта. Далі йдуть Аль-Васл (21), Аль-Вахда (22) та Шабаб Аль-Ахлі.

X