Алієв показав підготовку до перегляду фіналу Ліги Європи: відео істинно чоловічого столу та кумедної Боні

Переглядів 3002
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Алієв показав підготовку до перегляду фіналу Ліги Європи: відео істинно чоловічого столу та кумедної Боні
Олександр Алієв. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник збірної України і київського Динамо Олександр Алієв показав своїм підписникам, як готувався до перегляду вчорашнього фіналу Ліги Європи.

Учора відбувся фінал Ліги Європи, у якому зустрічалися іспанська Севілья та італійська Рома. В основний час поєдинку команди не змогли виявити сильнішого і навіть два екстратайми було недостатньо, щоб закінчити цю гру. Зрештою, у серії пенальті більше пощастило Севільї, яка всьоме підняла цей трофей над головою.

Цей матч привернув увагу мільйонів глядачів та екс-півзахисник збірної України і київського Динамо Олександр Алієв не став виключенням.

Колишній футболіст показав своїм підписникам, як він підготувався до перегляду фіналу.  Креветки, «холодненьке» та лимончик, а ще домашній улюбленець, який склав компанію Алієву.

Відео істинно чоловічого столу можна переглянути за посиланням

Нагадаємо, що від початку повномасштабного військового вторгнення РФ до України у лютому 2022 році Алієв записався до лав територіальної оборони Києва. Він різко розкритикував колишніх партнерів по збірній України Анатолія Тимощука та Івана Ордеця, які продовжують працювати в Росії та мовчать про війну.

X