Алієв зустрівся з коментатором, який у прямому ефірі сплутав його із Зозулею

Переглядів 1553
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Алієв зустрівся з коментатором, який у прямому ефірі сплутав його із Зозулею
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній футболіст Динамо Олександр Алієв перед матчем четвертого туру групового етапу Ліги Європи між біло-синіми та Ренном поспілкувався з коментатором, який назвав його Романом Зозулею.

Коментатор поєдинку шостого туру УПЛ між Колосом та Інгульцем (0:0) Владислав Шалота під час трансляції матчу помітив на трибунах Олександра Алієва, але він його не впізнав. Шалота заявив, що на грі присутній Роман Зозуля.

Перед стартом поєдинку між Динамо та Ренном у Алієва з'явилася можливість поспілкуватися з коментатором Шалотою в ефірі ютуб-каналу Футбол 2.0.

«Було неприємно. Коли я їхав за кермом, мені почали надсилати це відео в інстаграм. Я не відразу зрозумів, а потім зупинився і подивився. Все нормально, кожен помиляється. Ти молодий коментатор і, можливо, мене не знав».

Раніше ми писали, що Алієв відреагував на помилку коментатора матчу Владислава Шалоти, який переплутав ексгравця Динамо з Романом Зозулею.

Під час ігрової кар'єри 37-річний Алієв виступав за київське Динамо, московський Локомотив, Дніпро, Анжи, Тараз та запорізький Металург.