Арсенал із Зінченком виграв у Вулвергемптона: «каноніри» відірвалися від Ман Сіті на п’ять очок

Переглядів 904
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал із Зінченком виграв у Вулвергемптона: «каноніри» відірвалися від Ман Сіті на п’ять очок
Зінченко святкує з партнерами гол Арсеналу. Фото: Google
Лондонський Арсенал разом з українським захисником Олександром Зінченком виграв у Вулвергемтона з рахунком 2:0 завдяки дублю норвежця Мартіна Едегора.

12 листопада в рамках 16 туру Прем’єр-ліги Англії Вулвергемптон на своєму полі грав з Арсеналом. Перший тайм завершився внічию 0:0. А у другій половині зустрічі норвезький півзахисник «канонірів» Мартін Едегор оформив дубль, що дозволило Арсеналу перемогти з рахунком 2:0.

Український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко вийшов на поле у стартовому складі і зіграв майже весь матч. Головний тренер лондонців Мікель Артета замінив українця на Седріка Суареша на 90 хвилині, коли вже було зрозуміло, що Арсенал здобуде перемогу на стадіоні «Молінью».

АПЛ. 16 тур

Вулвергемптон – Арсенал – 0:2 (0:0)

Голи: Едегор, 55, 75.

Українець Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал дев'ять матчів, у яких він відзначився одним гольовим пасом. 

Вулвергемптон після цього матчу з десятьма очками в активі іде на двадцятому місці в турнірній таблиці АПЛ. В Арсенала на даний момент 37 очок і лондонська команда лідирує в чемпіонаті Англії. У другого Манчестер Сіті, який сенсаційно програв Брентфорду (1:2), 32 бали.

X