Арсенал провів перше тренування в ОАЕ: знову тривожні новини щодо Зінченка

Переглядів 608
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Арсенал провів перше тренування в ОАЕ: знову тривожні новини щодо Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Гравці лондонського Арсеналу провели тренування під керівництвом Мікеля Артети перед двома матчами Суперкубку Дубая проти Ліона та Мілана на Близькому Сході.

Пресслужба «канонірів» опублікувала відео тренування команди, на якому, видно, як Еміль Сміт-Роу бере участь у вправі з м'ячем разом із Маркіньосом та Альбертом Самбі Локонгою. Хоча, варто зазначити, що атакуючий півзахисник не брав участі в будь-якій інтенсивній пробіжці.

Нагадаємо, що Сміт-Роу вибув з ладу з кінця вересня після перенесеної операції з виправлення проблеми з пахом.

Цікаво, що Олександра Зінченка не було видно на тренуванні команди. Наразі український захисник перебуває у Дубаї, і він напередодні був помічений на заняттях у тренажерному залі, але не брав участі ні в яких вправах на полі, і ще невідомо, чи братиме він участь пізніше цього тижня.

Нагадаємо, що Арсенал візьме участь у товариському міні-турнірі за назвою Суперкубок Дубая відбудеться з 8 по 16 грудня у столиці ОАЕ.

Розклад матчів міні-турніру

  • 8 грудня – Арсенал – Ліон;
  • 11 грудня – Ліверпуль – Ліон;
  • 13 грудня – Арсенал – Мілан;
  • 16 грудня – Ліверпуль – Мілан.

25-річний Зінченко перейшов в Арсенал з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду дев'ять матчів, які відзначилися однією результативною передачею.