Аякс може зробити Трубіна основним у Бенфіці: головний конкурент українця посварився з тренером

Переглядів 1094
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Аякс може зробити Трубіна основним у Бенфіці: головний конкурент українця посварився з тренером
Одіссеас Влаходімос. Фото: Google
Голкіпер Бенфіки Одіссеас Влаходімос може змінити клуб до закриття трансферного вікна. У послугах 29-річного грека зацікавлений Аякс.

Аякс повернувся до ідеї з трансфером Влаходімоса на фоні травми основного воротаря Херонімо Рульї, котрий через травму плеча вибув до кінця року, повідомляє FootballTransfers.

Повідомлялося, що Влаходімос посварився з головним тренером Бенфіки Рогером Шмідтом, який вирішив поставити на гру проти Ештрели третього воротаря Самуела Соареша.

Інсайдер Фабріціо Романо у своєму Twitter написав, що Влаходімос може стати гравцем МЮ, який бачить Одіссеаса дублером для Андре Онана.

Потенційний продаж Влаходімоса може відкрити шлях до основи Бенфіки голкіперу збірної України Анатолію Трубіну, який зовсім нещодавно перебрався з Шахтаря.

  • Влаходімос захищає кольори Бенфіки з 2018 року. Провів 225 матчів, пропустив 217 голів та 94 рази зберіг ворота у недоторканності.
  • Контракт Одіссеаса з лісабонським грандом дійсний до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює голкіпера у 16 мільйонів євро.