Б'єлса визначився, чи очолить він Евертон: команда українця Миколенка шукає нового тренера

Переглядів 3324
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Б'єлса визначився, чи очолить він Евертон: команда українця Миколенка шукає нового тренера
Марсело Б'єлса. Фото: Google
Аргентинський спеціаліст Марсело Б'єлса не захотів приймати пропозицію очолити Евертон. Тому, на даний момент, головним кандидат на те, щоб стати головним тренерм ірисок є Шон Дайч.

Екс-наставник англійського Лідса Марсело Б'єлса відмовився від пропозиції очолити іншу команду АПЛ Евертон, за який грає український захисник Віталій Миколенко. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

Раніше була інформація, що аргентинському спеціалісту не подобається поточний склад ліверпульської команди, бо він вважає його занадто повільним. Головним кандидатом на посаду наставника «ірисок» тепер вважається Шон Дайч, але екс-коуча Бернлі влаштує тільки довгостроковий контракт.

Раніше Евертон звільнив Френка Лемпарда з посади головного тренера, тому що «іриски» після довготривалої кризи опинилися в зоні вильоту в турнірній таблиці АПЛ, а саме на 19 місці з 15 очками в активі.

Що стосується Віталія Миколенка, то він в цьому сезоні зіграв за Евертон 21 матч і результативними діями не відзначався.

Зазначимо, що в лютому на Евертон чекають дуже цікаві матчі, а саме поєдинок з Арсеналом Зінченка (04.02), дербі з Ліверпулем (13.02), матч з екс-командою Б'єлси Лідсом (18.02) та зустріч з Астон Віллою (25.02).