«Багато гравців залишили розташування клубу»: Лалатович відреагував на поразку Зорі від Славії

Переглядів 4482
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Багато гравців залишили розташування клубу»: Лалатович відреагував на поразку Зорі від Славії
Ненад Лалатович. Фото: Зоря
Головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович прокоментував поразку від Славії у першому матчі плей-оф раунду кваліфікації до Ліги Європи із рахунком 0:2.

У четвер, 24 серпня, Зоря на виїзді поступилася празькій Славії із рахунком 0:2 у першому матчі раунду плей-оф кваліфікації до Ліги Європи.

Головний тренер луганської команди Ненад Лалатович прокоментував цей результат.

«Цю перемогу Славія заслужила. Ми змушені будувати нову команду, адже багато гравців, після того, як в минулому сезоні ми зайняли третє місце, залишили розташування клубу.

Наразі, у нас всі ті гравці в команді, які можуть претендувати на топ-рівень в українській Прем’єр-лізі, але ще багато роботи попереду, формуємо нову команду. Цей поєдинок міг виглядати іншим чином, але є, те що є».

Окрім цього, Лалатович висловився щодо шансів Зорі на те, щоб відігратися у другому матчі.

«Звісно, у футболі завжди є шанси показати щось нове. 0:2 – це достатньо хиткий рахунок, який в будь-який момент часу може перевернутися на користь команди, яка програвала. На 100% будемо показувати більш агресивний футбол у «домашньому» поєдинку.

Ми сподіваємося, що це буде кардинально інша гра. Хотілося б, звісно, грати на своєму полі, в Україні на «Авангарді». А будемо грати знов на виїзді. Але віримо у нашу команду та хлоців».

Накінець спеціаліст розповів про ситуацію навколо майбутнього Назарія Русина, якого сватають у Сандерленд.

«Ми сподівалися на нього і на сьогоднішню гру, але в нього є пошкодження, яке завадило цьому. Сподіваємося, що до наступного поєдинку він доєднається до основного складу команди», – приводить слова Лалатович пресслужба клубу.

  • Нагадаємо, що матч-відповідь пройде у наступний четвер, 31 серпня, у польському Любліні.
  • Переможець протистояння Славія – Зоря вийде до групового етапу Ліги Європи, інший клуб відправиться до Ліги конференцій.
  • Раніше Славія пройшла Дніпро-1.