«Багато людей сумуватиме за цією командою»: тренер Жирони – про підсумки казкового сезону Ла Ліги

Переглядів 19294
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
5 голосів
«Багато людей сумуватиме за цією командою»: тренер Жирони – про підсумки казкового сезону Ла Ліги
Мічел. Фото: Google
Головний тренер Жирони Мічел підбив підсумки вчорашнього поєдинку 38 туру Ла Ліги проти Гранади (7:0), в якому ключову роль відіграли українці Артем Довбик та Віктор Циганков.

Жирона зусиллями Довбика та Циганкова розтрощила Гранаду (7:0) в останньому матчі сезону Ла Ліги.

Артем у матчі проти Гранади оформив хет-трик плюс асист, а Віктор двічі розписався у воротах Гранади, віддавши одну гольову передачу.

Головний тренер Жирони після матчу натякнув, що в міжсезоння частина гравців залишить клуб.

«Коли ви насолоджуєтеся подорожжю, ціль в кінці – ще один день щастя, але це не повне щастя. Після виконання мети все добре закінчується, і лічильник обнулюється. І ось що вам потрібно зробити: встановіть лічильник на нуль і постарайтеся провести чудовий сезон наступного року, починаючи із завтрашнього дня

Клуб росте і хоче робити кроки вперед. Відчуваю себе трохи засмученим, оскільки наступного року команда не гратиме з тими самими футболістами. Це буде інший сезон, і багато людей сумуватиме за цією командою», –  наводить слова Мічела. Marca.

  • Жирона за підсумками сезону Ла Ліги 2023/24 фінішувала третьою, маючи в активі 81 очко. Команда Мічела вперше у своїй історії зіграє в Лізі чемпіонів.
  • Довбик в дебютному сезоні за Жирону провів 39 матчів, забив 25 голів та віддав десять асистів.
  • Циганков відіграв за Жирону 34 матчі, забив вісім голів та віддав сім асистів.