«Багатьох гравців Челсі чекає шок»: Почеттіно готує сюрприз Мудрику та Ко

Переглядів 4593
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
«Багатьох гравців Челсі чекає шок»: Почеттіно готує сюрприз Мудрику та Ко
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Вболівальники Челсі тішаться, що футболісти готуються до інтенсивного початку передсезонки під керівництвом нового менеджера Маурісіо Почеттіно.

Фанати Челсі вважають, що гравці клубу, які зазнали невдач минулого сезону, будуть шоковані, коли вони почнуть тренуватися під керівництвом Маурісіо Почеттіно, який з 1 липня розпочинає свою каденцію в новому клубі.

За інформацією Evening Standard, Почеттіно проведе з гравцями виснажливі двотижневі тренування на клубній базі в Кобхемі. Аргентинець відомий тим, що наполегливо працює зі своїми футболістами.

Це звучить як музика для вух фанатів Челсі, які стали свідками жалюгідного сезону, коли працездатність гравців регулярно ставилася під сумнів під керівництвом різних тренерів. 

«Багатьох наших гравців чекає шок», – пожартував один фанат. 

«Добре, що їм це потрібно після того, що ми бачили минулого року», – сказав інший. 

Третій заявив: «Передсезонка Челсі мала розпочатися в червні, з огляду на те, наскільки погані вони були в минулому сезоні».

Четвертий додав: «Не можу дочекатися... Минулий сезон був травматичним». 

Інший фанат пожартував: «Наші гравці опиняться в лікарні через два тижні».

  • 22-річний Мудрик перейшов в Челсі з Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів та провів за півроку в Англії 17 матчів, в яких зробив два асисти.