«Бажаю всього найкращого Шахтарю та Україні»: Соломон виголосив емоційну промову

Переглядів 447
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Бажаю всього найкращого Шахтарю та Україні»: Соломон виголосив емоційну промову
Манор Соломон. Фото: Фулгем
23-річний ізраїльський нападник Фулгема Манор Соломон, який належить донецькому Шахтарю, звернувся до українців та партнерів із донецької команди.

Нападник збірної Ізраїлю Манор Соломон, котрий на правах оренди виступає за лондонський Фулгем, звернувся до жителів України.

«Я маю багато друзів в Україні. Я хочу, щоб усе закінчилося, щоб з моїми товаришами по Шахтарю все було добре і щоб вони відчували себе в безпеці. Бажаю всього найкращого Шахтарю та Україні», – цитує Соломона ВВС.

Раніше ми повідомляли, що в рамках 24 туру АПЛ Фулгем на виїзді виграв у Брайтона з рахунком 1:0. Єдиним голом за котеджерів у другому таймі вже на 88 хвилині відзначився ізраїльський форвард Манор Соломон. Цікаво, що для ізраїльтянина, права на якого належать Шахтарю, це вже другий матч АПЛ поспіль, в якому він відзначається голом.

Також цей поєдинок з Брайтоном був цікавий тим, що «чайок» очолює екс-наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі. Таким чином, можна сказати, що Соломон переміг свого колишнього тренера. Додамо, що за лондонську команду в цьому матчі зіграв екс-футболіст Шахтаря Вілліан.

Зазначимо, що на даний момент Фулгем та Брайтон знаходяться поблизу першої четвірки АПЛ. «Котеджери» з 38 очками розташувалися на шостій позиції, а «чайки» з 35 балами ідуть сьомими.

Додамо, що Манор Соломон грав за Шахтар з 2019 року, а в 2022 році перейшов до Фулгема на правах оренди. Роберто Де Дзербі тренував донецьку команду у 2021-2022 роках та виграв з нею чемпіонат та Суперкубок України.