Бенфіка розгромила Мітьюлланд у матчі можливих суперників Динамо: тривога за Яремчука та яскравий дебют Нереса

Переглядів 472
Андрій Піскун Андрій Піскун
1 голос
Бенфіка розгромила Мітьюлланд у матчі можливих суперників Динамо: тривога за Яремчука та яскравий дебют Нереса
Колаж: Fanday
«Орли» без проблем розібралися з данцями (4:1) і практично забезпечили собі вихід до раунду плей-офф відбору Ліги чемпіонів.

Сьогодні відбулися перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Бенфіка в Лісабоні приймала датський Мітьюлланд. Український форвард «орлів» Роман Яремчук розпочав матч у запасі.

Вже в першому таймі Бенфіка зробила значну заявку на перемогу завдяки дублю центрфорварда Гонсалу Рамуша.

Двічі португальцю асистував екс-вінгер Шахтаря Давид Нерес, який так і не встиг провести за «гірників» жодного матчу через початок повномасштабної війни. Наприкінці першого тайму рахунок до розгромного довів Енцо Фернандес.

У другому таймі той же Рамуш оформив хет-трик – 4:0. Тривожний дзвіночок для Яремчука – з такою грою конкурента українцеві буде важко розраховувати на місце у старті! На 79-й хвилині Яремчук змінив героя матчу, але результативними діями відзначитись не встиг.

Мітьюлланд відіграв один м'яч, проте на більше датчан не вистачило. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «орлів» – 4:1. Зазначимо, що весь матч у складі Мітьюлланда провів етнічний українець Ерік Святченко.

Динамо свій поєдинок проти Штурму зіграє 3 серпня о 21:00 у Лодзі. У разі успіху у двоматчевому протистоянні з австрійцями команда Мірчі Луческу зустрінеться у раунді плей-офф із переможцем пари Бенфіка — Мідтьюлланд.

Перші матчі 3-го раунду кваліфікації ЛЧ

  • Бенфіка – Мідтьюлланд 4:1
  • Шериф – Вікторія 1:2
  • Монако – ПСВ 1:1
  • Лудогорець – Динамо (Загреб) 1:2
  • Юніон – Рейнджерс 2:0
X