Без Мудрика, Малиновського та Ярмоленка: Кварцяний назвав топ-5 футболістів України

Переглядів 1081
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Без Мудрика, Малиновського та Ярмоленка: Кварцяний назвав топ-5 футболістів України
Віталій Кварцяний. Фото: Google
Колишній наставник луцької Волині Віталій Кварцяний назвав п’ятірку найкращих українських футболістів на його думку. Вибір спеціаліста вас дещо здивує.

Одіозний екснаставник луцької Волині, без якого післяматчеві пресконференції в українській Прем'єр-лізи втратили у своїй видовищності, майстер слова і не завжди літературного, Віталій Кварцяний, озвучив п’ятірку найкращих українських футболістів на його суб'єктивну думку. 

«Довбик, Бондаренко, Забарний, Миколенко, Циганков. Десь забув Мудрика? Мудрик не входить до цієї групи. Він мало грає».

Однак Карцяний впевнений, що Мудрику є ще куди рости. Прийде час і він потрапить не лише до його списку найкращих.

«Може, через рік він буде в десятці найкращих гравців Європи чи світу. У нього для цього є потенціал. Але поки що він мало грає, тому говоримо про тих футболістів, які мають велику кількість матчів за свій клуб», – сказав Віталій Кварцяний в інтерв’ю Ютуб-каналу Брутальний футбол.

Нагадаємо, що після гучного трансферу Михайла Мудрика з Шахтаря до Челсі, в складі «аристократів» 22-річний футболіст відіграв у всіх турнірах сезону-2022/2023 років лише 17 матчів, відзначившись двома гольовими передачами.

X