Без Ярмоленка, Ваната та Бондаренка: Шищенко назвав топ-5 гравців з УПЛ, яких мріє бачити у Звягелі

Переглядів 3180
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Без Ярмоленка, Ваната та Бондаренка: Шищенко назвав топ-5 гравців з УПЛ, яких мріє бачити у Звягелі
Сергій Шищенко. Фото: Полісся
Новопризначений головний тренер Звягеля Сергій Шищенко назвав п’ять кращих гравців Української Прем’єр-ліги, який би хотів бачити у своїй команді.

Сергій Шищенко замінив на посаді головного тренера друголігового Звягеля Юрія Максимова, який незабаром очолить Дніпро-1. Останнім місцем роботи 47-річного спеціаліста було Полісся U-19.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Сергій Шищенко назвав  п’ятірку футболістів, яких би наставник взяв до себе в команду, якби це було можливо.

«Із Шахтаря – це Кащук, Криськів та Судаков. З Руху – Квасниця, з Дніпра-1 – Піхальонок», — заявив Шищенко.

  • Сергій Шищенко – видатний український футболіст, який виступав за чимало потужних вітчизняних клубів – зокрема, за Металіст, Шахтар, тернопільську Ниву, Кривбас, запорізький Металург, Чорноморець, Іллічівець, хоча, звісно, найпотужніший і легендарний для себе етап кар’єри він провів у складі донецького Металурга. 
  • Саме за донеччан новий керманич Звягеля ставав кращим бомбардиром вищої ліги чемпіонату України-2002. Також він є кращим голеадором в історії донецького клубу. Чимало виступав також за національну збірну України та наші клуби у єврокубках. 
  • Після завершення кар’єри футболіста працював головним тренером молодіжної команди донецького Металурга (потім – Сталі з Кам’янського після злиття клубів), юнацького складу Шахтаря, а також у командах ПФЛ – Буковині, Миколаєві, Поліссі. 
  • Протягом попередніх двох сезонів очолював юнацьку команду Полісся.