Битва за збереження прописки в УПЛ. Прогноз і анонс на матч Минай – Рух

Переглядів 795
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Битва за збереження прописки в УПЛ. Прогноз і анонс на матч Минай – Рух
Фото: УПЛ
Ексклюзивний анонс матчу 28 туру УПЛ Минай – Рух спеціально для вас на «УФ».

25 травня відбудеться поєдинок 28 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Минай ‒ Рух. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Минай – Рух

25 травня. 13:00. с. Минай. Стадіон «Минай»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – відсутні

На Закарпатті зіграють між собою команди, які ведуть активну боротьбу за те, щоб залишитися в українській Прем’єр-лізі у наступному сезоні та уникнути перехідних матчів. Минай вдома прийматиме Рух. У першому колі колективи зіграли внічию 1:1. Юрій Климчук та Іван Трубочкін обмінялись забитими м’ячами. 

• Гечев і Бандура шокували Одесу

У минулому турі минайці на виїзді перемогли Чорноморець 1:0 завдяки голу Міхаіла Гечева. Таким чином, закарпатці перед початком 28 туру розташувались на 11 місці з 29 балами в активі. Гандикап над зоною перехідних матчів складає лише два очки. У цьому сезоні Минай здобув сім перемог, вісім разів зіграв внічию і дванадцять поєдинків програв. Різниця забитих і пропущених – 20:29. 

Єгор Твердохліб. Фото: ФК Минай

Єгор Твердохліб є найкращим бомбардиром закарпатської команди, у нього п’ять забитих м’ячів. Востаннє 22-річний півзахисник забивав восьмого травня у ворота Ворскли. Після зустрічі з Рухом на команду Володимира Шарана очікують ще два поєдинки. Спочатку вони зіграють проти Металіста, а в заключному турі протистоятимуть Зорі.

• Рух зіграє на враженнях від дербі

Рухівці у минулому турі здолали ФК Львів з рахунком 2:0 завдяки автоголу Сергія Сімініна і забитому м’ячу Василя Руніча. Тим самим жовто-чорні вибили «містян» з УПЛ, а зараз взагалі ходять чутки про те, що Львів припинить своє існування. Про це детальніше ми розповімо в анонсі поєдинку Львів – Чорноморець. Отож, підопічні Віталія Пономарьова здобули свою шосту перемогу в цьому сезоні. Крім того, Рух дев’ять разів зіграв внічию і дванадцять поєдинків програв. Різниця забитих і пропущених – 28:36.

Перед 28 туром Рух знаходиться у зоні перехідних матчів на 13 місці з 27 балами в активі. Стільки ж очок у Вереса та Інгульця. Однак якщо за додатковими показниками рухівці випереджають рівнян, то команді з Петрового поступаються. У разі перемоги над Минаєм команда Пономарьова обійде закарпатців у турнірній таблиці, адже відстань між цими командами лише два очки.

Найкращим бомбардиром Руху є Юрій Климчук, у якого сім забитих м’ячів. Крім того, 26-річний гравець віддав одну результативну передачу. У наступному турі жовто-чорні зіграють проти Чорноморця в Одесі, а потім у Львові прийматимуть Олександрію. Календар доволі непростий, тому в матчі проти Минаю, рухівці повинні набирати залікові бали.

Історія зустрічей – 6:+0=4-2; 4:7

Майбутній герой матчу – Юрій Климчук

26-річний гравець Руху Климчук у минулому поєдинку весь матч просидів на лаві запасних. Його команда впоралась без свого найкращого бомбардира і здобула перемогу 2:0. На матч проти Минаю Юрій, напевно, вийде в стартовому складі, адже цей матч, який люблять називати «за шість очок». Чи зможе справжній лідер Руху Климчук принести жовто-чорним важливі три залікові бали в контексті боротьби за збереження прописки в еліті українського футболу? 

Юрій Климчук. Фото: УПЛ

Прогноз на гру Минай – Рух: ТМ 2.5 – 1.58

Цікаво, що за всю історію протистоянь, а це шість матчів між Минаєм і Рухом, закарпатці не здобули жодної перемоги. Чотири нічиїх і дві звитяги жовто-чорних. За шість поєдинків команди на двох забили лише 11 м’ячів. Тобто, в середньому менше двох голів за гру. У першому колі клуби спромоглись на два забиті м’ячі. Навряд чи ми побачимо більше голів у четвер, адже ціна помилки занадто висока. Букмекерська контора Favbet дає непоганий коефіцієнт на тотал забитих м’ячів менше 2.5 – 1.58.

X