Благодійний матч Шевченка та Зінченка: журналіст злив розширений склад учасників гри Game4Ukraine

Переглядів 3215
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Благодійний матч Шевченка та Зінченка: журналіст злив розширений склад учасників гри Game4Ukraine
Зеленський у компанії Зінченка та Шевченка. Фото: Google
Стали відомі склади команд на благодійний матч Game4Ukraine, проведення якого раніше анонсували амбасадори платформи United24 Андрій Шевченко та Олександр Зінченко.

Благодійний матч Game4Ukraine відбудеться на лондонському стадіоні «Стемфорд Брідж»  5 серпня. Шевченко та Зінченко передадуть виручені кошти від виставкового поєдинку, на реконструкцію Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, який постраждав від російських ракет.

Капітанами команд будуть Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, які ініціювали проведення благодійного матчу під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським наприкінці травня.

Британський журналіст Бен Джейкобс опублікував склади команд, які візьмуть участь у майбутній зустрічі. У списку присутня безліч зірок світового футболу. Окрім футбольних селебріті у матчі візьме участь ще один українець ‒ Михайло Мудрик.

  • Команда Шевченка: Михайло Мудрик, Джанфранко Дзола, Рікарду Карвалью, Лука Тоні, Діда, Массімо Оддо, Карло Кудічіні, Вільям Галлас, Клод Макелеле, Самюель Ето'О, Майкл Ессьєн, Фабіо Каннаваро, Кларенс Зеєдорф.
  • Тренер: Емма Хейз.
  • Команда Зінченка: Єнс Леманн, Джолеот Лескотт, Патрік Бергер, Стюарт Пірс, Пер Мертезакер, Йон-Арне Ріїсе, Роббі Кін, Антоніо Валенсія, Патрік Вієйра, Вес Морган, Джек Вілшер, Бакарі Санья, Едгар Давідс, Шота Арвеладзе.
  • Тренер: Арсен Венгер.

Раніше також стало відомо, що свою участь у матчі Game4Ukraine підтвердив легендарний гравець каталонської Барселони Жерар Піке.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.