Боротьба за прихильність Зеленського: Зозуля жорстко засудив Шевченка за спільне фото з президентом ФІФА

Переглядів 15724
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
9 голосів
Боротьба за прихильність Зеленського: Зозуля жорстко засудив Шевченка за спільне фото з президентом ФІФА
Роман Зозуля та Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Екс-форвард збірної України Роман Зозуля відреагував на появу Андрія Шевченка в компанії президента ФІФА Джанні Інфантіно, відомого прихильним ставленням до країни-агресора.

Колишній футболіст Мілана Кака виклав в Instagram спільну фотографію з Шевченком та президентом ФІФА Джанні Інфантіно, якого критикують за подвійні стандарти стосовно російсько-української війни.

На фото, судячи з виразу обличчя, Шевченко не в захваті. За кілька годин після публікації Кака видалив світлину з власного профілю.

«Людина, яка замість того, щоб переконувати ФІФА в необхідності дати змогу виступити Зеленському – просто фоткається з Інфантіно. З людиною, чиї руки в лайні російських грошей.

Андрію, замість спроб домовитись про зняття санкцій з Абрамовича, та пропозицій ввести його в переговорну групу краще б ви робили з ФІФА орган, який не буде заангажований, та позбавлений російського впливу. Ви, пане Шевченко, надалі тиснете руки тим, хто підтримує росію», – написав Зозуля у Telegram.

Цікаво, що це не перший випад Зозулі в бік Шевченка, який отримав порцію критики від Романа за бізнес зв'язки володаря Золотого м'яча-2004 з екс-власником Челсі Романом Абрамовичем.

Додамо, що наразі Роман Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі.. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду. На початку грудня нападник підписав контракт з клубом Райо Махадаонда, який представляє третій іспанський дивізіон.

В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.

X