«Як можна про патріота так говорити?»: Зозуля саркастично відреагував на вихід Шевченка з бізнесу Абрамовича

Переглядів 47957
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
8 голосів
«Як можна про патріота так говорити?»: Зозуля саркастично відреагував на вихід Шевченка з бізнесу Абрамовича
Роман Зозуля та Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Екс-форвард збірної України Роман Зозуля прокоментував новину про те, що легенда українського футболу Андрій Шевченко донедавна мав зв'язки з російським бізнесом після початку повномасштабної агресії рф проти України.

Колишній тренер збірної України звільнився з фірми російського олігарха Романа Абрамовича MC Peat & Co, де він був одним із засновників. Також Шевченко входив до ради директорів The Regeneration Group – іншої компанії, пов'язаної з Абрамовичем в статусі резидента Великої Британії.

Зозуля, який має зуб на Шевченка через те, що не викликався до збірної за його каденції, не оминув викриття видання Bloomberg, яке може вдарити по репутації легенди українського футболу.

«Ой, ой, як ви так можете про патріота говорити», – з неприхованою іронією написав Зозуля на Facebook-сторінці журналіста-розслідувача Костянтина Андріюка.

Додамо, що наразі Роман Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі.. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду. 

В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.