Бразильський легіонер Шахтаря залишиться грати в Європі: Монца викупить контракт Марлона

Переглядів 718
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Бразильський легіонер Шахтаря залишиться грати в Європі: Монца викупить контракт Марлона
Марлон. Фото: Google
Центральний захисник Шахтаря Марлон, який нинішній сезон на правах оренди проводить в італійській Монці, може залишитися грати на Аппенінах й надалі.

Клуб італійської Серії А Монца, незважаючи на продовження з боку ФІФА дозволу для іноземців з українських клубів в односторонньому порядку переходити в інші команди, готова здійснити повноцінний викуп контракту Марлона у донецького Шахтаря, — інформує сайт Tuttomercatoweb.

Італійські журналісти пишуть, що наразі представники італійського клубу активно працюють над тим, щоб отримати згоду на трансфер як від самого футболіста, так і від уповноважених представників Шахтаря.

Нагадаємо, що контракт Марлона з «гірниками» розрахований до літа 2026 року. В поточному сезоні Серії А бразилець провів 26 поєдинків і відзначився тим, що заробив аж сім жовтих карток.

Монца за два тури до завершення Серії А посідає восьму сходинку. Посунути з цього місця клуб Марлона можуть Болонья, Торіно чи Фіорентина, але виліт із еліти італійського футболу команді Палладіно Раффаеле не загрожує.