Бразильський талант Шахтаря близький до дебюту за Реал: успіх гравця може принести «гірникам» велику суму

Переглядів 402
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Бразильський талант Шахтаря близький до дебюту за Реал: успіх гравця може принести «гірникам» велику суму
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Шахтар
Правий захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас, який на правах оренди виступає за молодіжний склад Реала, має змогу дебютувати за першу команду «вершкових».

Сприяти початку виступів Тобіаса на дорослому рівні може травма основного правого захисника Реала Дані Карвахаля та щільний графік команди.

Головному тренеру Реала Карло Анчелотті доведеться проводити ротацію із включенням до складу гравців із молодих гравців. За інформацією Defensacentral, Тобіас буде одним із головних претендентів, щоб отримати свій ігровий час у 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

Тренерський штаб Реала побачив у бразильському захиснику перспективу і навіть хотів заявити його на Ла Лігу цього сезону, проте виникли бюрократичні складнощі, оскільки футболіст не ЄС. Проте, на Кубок Іспанії він може бути зареєстрований.

Реал має опцію викупу Тобіаса у Шахтаря за 18 мільйонів євро. Якщо футболіст зможе успішно дебютувати за першу команду, то керівництво клубу може замислитись над такою можливістю.

Нагадаємо, що Тобіас приєднався до Шахтаря взимку 2022 року з Інтернасьоналу на шість мільйонів євро, однак через початок повномасштабної війни в Україні так і не зіграв жодного офіційного матчу за гірників.

За весь час Тобіас провів за молодіжний склад Реала 23 гри та відзначився чотирма результативними передачами.

Його оренда в Реалі спливає наприкінці поточного сезону, а контракт з Шахтарем дійсний до літа 2026 року. Трансфермаркт оцінює гравця у три мільйони євро.

X