Британські ЗМІ: колишній тренер Шахтаря може очолити Тоттенхем

Переглядів 802
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Британські ЗМІ: колишній тренер Шахтаря може очолити Тоттенхем
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Італійський спеціаліст Роберто Де Дзербі може стати новим головним тренером лондонского Тоттенхему. Керівництво «шпор» активно шукає заміну Антоніо Конте.

Головний тренер Брайтона італієць Роберто Де Дзербі може очолити інший англійський клуб – Тоттенхем. Про це повідомляє сайт Telegraph Football.

За Інформацією англійський журналістів, керівництво Тоттенхема зацікавлене у запрошенні саме 43-річного італійського спеціаліста вбачаючи в ньому заміну нинішньому наставнику команди, також італійцю Антоніо Конте, угода якого зі «шпорами» спливає в кінці цього місяця і, швидше за все, продовжена не буде.

Передусім контракт з Конте не спішать пролонгувати через незадовільні результати, які продемонструвала команда в сезоні 2022/2023.

За підсумками сезону Тоттенхем посів лише восьму сходинку, яка не дає права команді в наступному сезоні грати в будь-якому з євротурнірів. 

Нагадаємо, Роберто Де Дзербі очолив Брайтон у вересні минулого року. За підсумками сезону «чайки» зайняли шосту сходинку і в наступному сезоні гратимуть у Лізі Європи.